PUŠTANJE KGH SISTEMA U RAD

Pored projektovanja i proizvodnje merno-regulacione opreme, nudimo vam uslugu puštanja kgh sistema u rad. Kao kompanija sa višegodišnjim iskustvom u oblasti KGH sistema i opreme u mogućnosti smo da vam tačno i precizno pokrenemo sistem. Uz to vršimo obuku, nakon čega će operater nesmetano moći da upravlja i prati sistem.

POTVRDA SPREMNOSTI ZA PUŠTANJE U AUTOMATSKI RAD OPREME SISTEMA ZA KGH

Morate biti ulogovani kako biste poslali poruku.

Uz svaki isporučeni regulator kupac dobija:

1. Garantni list,
2. Tehničko uputstvo,
3. Elektro šemu.

*** u slučaju da se prilikom puštanja u rad opreme sistema automatike utvrdi da nisu izvršene tražene radnje i da ne postoji mogućnost za puštanje sistema u rad,
naredni dolazak servisera će se naplatiti po definisanom cenovniku.

Ukoliko ne popunite formu iznad, u obavezi ste da popunite dokument koji ćete preuzeti klikom na taster PDF Forma, zatim popunjen dokument poslati na podrska@feniksbb.com .

Kompanija „Feniks BB“ osnovana je 1990. godine. Tokom višedecenijskog uspešnog poslovanja firma je učvrstila svoju poziciju u grupi vodećih proizvođača elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja. Od 2014. godine Feniks BB je u vlasništvu kompanije HERZ-Armaturen G.M.B.H., čime je omogućena prisutnost na svetskim tržištima.

Prevod/Translate »
Scroll to Top