SERVIS I USLUGE

Servis kontrolera i ostale opreme  obavljamo u servisnoj radionici koja se nalazi u sklopu firme, tačnije sektoru automatike i primenjene elektronike. Ukoliko se javljaju druge vrste problema koji zahtevaju izlazak na teren, po prijemu zahteva, šaljemo ekipu za terenske intervencije na licu mesta. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stručnosti naših servisera, garantujemo efikasan servis. Naši stručnjaci na raspolaganju su vam svakim radnim danom od 7:30h do 15:00h.  Moguće je sklopiti Ugovor o servisiranju i puštanju u rad sistema koji Vam, daje pravo na prioritetnu podršku.

SERVIS U GARANTNOM ROKU

Usled javljanja kvara na opremi, korisnik šalje opremu u naš servis. Po prijemu vrši se pregled opreme, ispitivanje hardvera, ispitivanje softvera. Ukoliko je potrebno vrši se zamena komponenti, promena u softverskoj aplikaciji, ponovno testiranje uređaja. Naše je da u najkraćem mogućem roku otklonimo kvar, bez troškova za korisnika. 

SERVIS BEZ GARANTNOG ROKA

Naša firma gleda maksimalno da izađe korisnicima u susret, samim tim nudi usluge servisa po isteku garancije. Nakon pregleda i servisa uređaja, kreira se servisni izveštaj, specifikacija zamenjenih delova, daje se dodatni garantni rok na opremu kao i preporuka za dalje održavanje. 

PUŠTANJE SISTEMA I OPREME U RAD

Naši servisni tehničari dolaze na licu mesta kako bi gotov sistem pustili u rad i time omogućili pouzdano i kontrolisano funkcionisanje. Pre puštanja sistema, mora se proveriti prisutnost svih potrebnih elemenata, kao i povezanost instalacija sistema, kako ne bi došlo do curenja medija. Takođe, pri puštanju sistema u rad, vrši se kalibracija i provera parametara postavljenih na panelu koji može biti unutar ormara, ili na vratima ormara.

ZAHTEV ZA SERVIS

Morate biti ulogovani kako biste poslali poruku.
Prevod/Translate »
Scroll to Top