SERVIS I USLUGE

Servis kontrolera i ostale opreme  obavljamo u servisnoj radionici koja se nalazi u sklopu firme, tačnije sektoru automatike i primenjene elektronike. Ukoliko se javljaju druge vrste problema koji zahtevaju izlazak na teren, po prijemu zahteva, šaljemo ekipu za terenske intervencije na licu mesta. Na osnovu dugogodišnjeg iskustva i stručnosti naših servisera, garantujemo efikasan servis. Naši stručnjaci na raspolaganju su vam svakim radnim danom od 7:30h do 15:00h.  Moguće je sklopiti Ugovor o servisiranju i puštanju u rad sistema koji Vam, daje pravo na prioritetnu podršku.

SERVIS U GARANTNOM ROKU

Usled javljanja kvara na opremi, korisnik šalje opremu u naš servis. Po prijemu vrši se pregled opreme, ispitivanje hardvera, ispitivanje softvera. Ukoliko je potrebno vrši se zamena komponenti, promena u softverskoj aplikaciji, ponovno testiranje uređaja. Naše je da u najkraćem mogućem roku otklonimo kvar, bez troškova za korisnika. 

SERVIS BEZ GARANTNOG ROKA

Naša firma gleda maksimalno da izađe korisnicima u susret, samim tim nudi usluge servisa po isteku garancije. Nakon pregleda i servisa uređaja, kreira se servisni izveštaj, specifikacija zamenjenih delova, daje se dodatni garantni rok na opremu kao i preporuka za dalje održavanje. 

PUŠTANJE SISTEMA I OPREME U RAD

Naši servisni tehničari dolaze na licu mesta kako bi gotov sistem pustili u rad i time omogućili pouzdano i kontrolisano funkcionisanje. Pre puštanja sistema, mora se proveriti prisutnost svih potrebnih elemenata, kao i povezanost instalacija sistema, kako ne bi došlo do curenja medija. Takođe, pri puštanju sistema u rad, vrši se kalibracija i provera parametara postavljenih na panelu koji može biti unutar ormara, ili na vratima ormara.

ZAHTEV ZA SERVIS

Morate biti ulogovani kako biste poslali poruku.

Kompanija „Feniks BB“ osnovana je 1990. godine. Tokom višedecenijskog uspešnog poslovanja firma je učvrstila svoju poziciju u grupi vodećih proizvođača elemenata i sistema automatske regulacije i upravljanja u oblasti klimatizacije, grejanja i hlađenja. Od 2014. godine Feniks BB je u vlasništvu kompanije HERZ-Armaturen G.M.B.H., čime je omogućena prisutnost na svetskim tržištima.

Prevod/Translate »
Scroll to Top